Viime kirjoittelusta onkin taas vierähtänyt aikaa...  Pennut ovat nauttineet valtavasti ulkoilusta ja kaikki on niin uutta ja jännää! Painimatseja on myös tietysti harrastettu ulkoillessa säännöllisesti!

 

Täältä tullaan... Pennut tulevat tosi upeasti luokse kutsuttaessa! Saapa vain tosin nähdä että kuinka kauan näin hienosti tullaan, kun muu ympäristö on niin kiinnostavaa ja kiehtovaa..

Yksi pennuista löysi tyhjän kukkaruukun, ja se oli hirmuisen kiinnostava kaikkien mielestä, kaikki kävivät sitä ihmettelemässä ja tutkimassa, ylpeänä sitä sitten kanniskeltiin, että tämä on mun, etpäs saa sitä multa! Ja tietysti siitä piti myös vähän kinastella, että kuka sen saa itselleen!

Emällekin sitä piti tietysti käydä esittelemässä, että katopas mitä löysin, eikös ole hieno!

Pinja on huolehtinut pennuista erinomaisesti ulkoilun aikana, seurannut koko ajan että missä se katras oikein menee ja mitä tekevät. Jos kuuluu liikaa kiljumista, niin Pinja kipittää äkkiä paikalle, että mitäs täällä oikein touhutaan, ja tarpeen vaatiessa täytyy tietysti myös vähän kurittaa vallattomia pentuja!! Pinja myös mielellään leikkii pentujen kanssa näyttäen mallia, että miten sitä oikein leikitään!

Rosina on tietysti osallistunut myös ulkoiluttamiseen ja pentujen paimentamiseen! Pennut viihtyvät Rosinan lähellä ja Rosina antaa niiden vapaasti temmeltää, vaikka Rosinaa välillä vähän vedelläänkin korvista ja hännästä! Rosinan vieressä on myös niin ihana nukkua, että aika usein aina joku on Rosinan lähettyvillä tai ihan vieressä kiinni nukkumassa! Rosina on kyllä pennuille tosi lempeä, niin että välillä täytyy kyllä hätistää pentuja pois Rosinan kimpusta, että Rosina pääsee rauhassa päiväunille omaan rauhaan nukkumaan!

Tässä vielä pentujen syöntikuva, ruoka maistuu kaikille erinomaisesti, niin että sitä aina välillä yritetään sitten tietysti toistenkin ruokakupille vaikka jokaisella oma kuppinsa onkin!