Seriina ja Luca ovat olleet kokeilemassa koirakoulua muutaman kerran, ja ihan kivastihan se sujui! Koirakoulussa harjoiteltiin jo monenlaisia taitoja mutta ennen kaikkea niitä sosiaalisia taitoja! Molemmat olivat kovasti innokkaita oppilaita, joten siitä on hyvä jatkaa! Kuvia ei saatu otettua kun oli sen verran pimeätä.

Seriina ja Luca osallistuivat viime viikonloppuna Pohjanmaan Leojen pikkujouluun, tällä kertaa vain pennut pääsivät mukaan, ja Rosina, Stella ja Pinja jäivät kotiin nauttimaan "pentuvapaasta" ajasta!  Pennut pääsivät rauhassa tutustumaan muihin leonbergeihin ja olipa paikalla muutama muukin eri rotuinen koira Seriinan ja Lucan lisäksi! Molemmilla oli hauskaa ja innokkaana seurasivat touhuja..

Tässä Luca on tutustumassa Simbaan, Luca ei yhtään jännittänyt kun on tietysti Rosinaa ja Stella nähnyt, niin leonbergit ovat jo tuttuja!

Paikalla oli myös jackrusselinterrieri Iiro, johon Seriina ja Luca innolla tutustuivat. Luca varsinkin ei olisi jättänyt Iiroa ollenkaan rauhaan, kun Iiro oli niiiin ihana!! Olisi vain seuraillut Iiroa koko ajan...

Luca seuraamassa leojen kisailua, vieressä etualalla Seriina.

Ohjelmassa oli tietysti myös erilaista kisailua, tässä Essin taidonnäyte makkarankuljetuskisassa, makkaraa ei saanut syödä vaan se piti viedä omistajalleen kokonaisena! Essi tuli jaetulle ensimmäiselle sijalle Gabriela-pennun kanssa, sillä nämä kaksi saivat makkaran kokonaisena perille! Muut sitten mutustelivatkin ennemmän tai vähemmän makkaroitansa!

Seriina ja Luca osallistuivat myös tähän kisaan, mutta houkuttelevampaa oli syödä makkara eikä viedä sitä omistajalle! Molemmat söivät makkaransa heti, tässä Seriinan näyte!

Temppurata koostui useammasta lajista, mm. esteen yli hyppäämisestä ja maahan menosta. Seriina ja Luca olivat jo tässä vaiheessa sen verran väsyneitä että menivät hetkeksi lepäilemään, eivätkä osallistuneet tähän kisaan ollenkaan! Tässä Fiinan ja Päivin hieno näyte.

Hani vauhdissa....

Kuvassa Gabriela, Eeli ja Essi sekä Tuulia.

Tutkittavaa oli paljon ja ihmettelemistä riitti niin muissa koirissa ja ihmisissä kuin paikassakin, tässä Seriina ja Luca ihmettelemässä menoa...

Innokkaat osallistujat Seriina ja Luca. Yhtään ei satanut mutta keli oli silti vähän märkä, ja mahanalukset meinasivat kastua... mutta kivaa oli ja molemmat saivat joululahjatkin!

Stella ja pennut ovat myös ulkoilleet yhdessä, tässä muutamia kuvia. Stella oli ulkoilemassa Seriinan ja Lucan kanssa, pennut olivat niin nopeita ettei Stella pysynyt vauhdissa mukana vaikka kuinka juoksi! Vauhtia ainakin riitti ja tuli juostua, osa kuvista meni niin vauhdikkaiksi ettei niistä saanut kunnolla edes selvää, mutta tässä nyt joitain kuvia! Pennut pitävät kovasti Stellasta ja ilostuivat kun saivat Stellan seurakseen, tässä Seriina ja Stella nuuskuttelevat toisiaan.

Seriinalla oli valtava vauhti päällä, tässä jonkinlainen vauhtikäännös ja leikkiinkutsu Stellalle...

 

Stella katsoo Seriinan menoa, aha, nyt se menee taas tuolla, en ehtinyt mukaan, parempi kuin seison tässä ja katselen menoa...

Jonkin ajan kuluttua Seriinakin otti vähän rauhallisemmin että saatiin edes muutama parempi kuva.

Jäätyneitä kukkia oli kiva haistella yhdessä, kaikki mihin Stella osoitti mielenkiintoa, oli  tosi mielenkiintoista Seriinan mielestä ja sitähän piti mennä sitten myös tutkimaan... Nuusk, nuusk, mitäs nämä sitten on...

Luca oli myös innoissaan Stellasta, tässä Luca liehittelee Stellaa, Stella oli vähän ihmeissään kun ei hetken rauhaa ollut! Luca kieppui koko ajan innokkaana ympärillä. Välillä Stella hyppäsi metsän puolelle, ja Luca jäi ihmettelemään että minnekäs se leikkikaveri häipyi! Mutta pianhan se Stella sieltä tuli takaisin ja taas juostiin kovaa! Molemmat pennut tykkäävät kovasti Stellasta ja ovat aina valmiina leikkimään Stellan kanssa kun vain on mahdollisuus! Stella suhtautuu hienosti Lucaan ja Seriinaan, on välillä kun ei huomaisikaan kun pennut kerjäävät huomiota! Hienosti tulevat kyllä toimeen keskenään!  

Hyvää itsenäisyyspäivää näiden kuvien kera!