Pinjan lapsoset Luca, Seriina ja Nelli olivat ensimmäistä kertaa näyttelyssä, ja hienosti kyllä meni kaikilla ja arvostelut olivat erittäin hyvät  kaikilla! Pentunäyttely pidettiin Helsingissä 10.1.2010.

Lucalla meni tosi hienosti ekakertalaiseksi sillä Luca-poika oli oman luokkansa ykkönen ja oli myös rotunsa paras samojedi eli ROP! Luca oli myös PU1 ja sai lisäksi kunniapalkinnon!!  Tässä muutama poseerauskuva komeasta pojasta!

 Ryhmäkehässä ei enää tullut sijoitusta, sillä Luca oli tuossa vaiheessa iltaa jo melko väsynyt kun oltiin oltu paikalla jo aamusta asti, mutta se ei haitannut mitään sillä niin hienosti Luca esiintyi, että ylitti kyllä kaikki odotukset, vaikka niitä ei kyllä edes ollutkaan, sillä ihan vain lähdimme katsomaan pentujen kanssa että minkälaista se meno näyttelyissä oikein onkaan! Tässä Luca vielä kehässä esiintymässä!

Myös Seriina ja Nelli esiintyivät hienosti vaikka kotoa lähtiessä kyllä tuntui että ovat sellaisia pupujusseja, etteivät kyllä osaa nätisti kulkeakaan! Mutta molemmat yllättivät positiivisesti, Seriinalla tosin oli ongelmia erittäin liukkaalla lattialla, sillä alussa se liukastui tuolla liukkaalla lattialla eikä sen jälkeen sitten enää suostunut oikeastaan kunnolla lattialla liikkumaan, vaikka toki liikkeet saatiin jotenkin tuomarille näytettyä!

Nelli esiintyi myös hienosti, liukkaalla lattialla liikkuminen sujui mallikkaasti ja arvostelukin oli tosiaan ihan hyvä, erityisen paljon tuomari piti Nellin hienoista ja tehokkaista liikkeistä! Hyvä Nelli! 

Seriinalle sattui alussa liukastuminen lattialla ja sehän riitti pelästyttämään sen verran, ettei Seriina enää uskaltanut kunnolla lattialla liikkua, sillä lattia tosiaan kiilsikin ilkeän näköisesti kun valo sattui siihen osumaan oikeassa kulmassa. No, tämä oli Seriinan ensimmäinen esiintyminen näyttelyissä joten tulipahan harjoitusta ainakin! Nätisti esiintyi kyllä Seriinakin ekakertalaiseksi ja sai myös ihan hyvän arvostelun!

Reissu meni kyllä kivasti muutenkin, pennut osasivat käyttäytyä hienosti ja nähtävää kyllä riitti. Kaikki olivat päivän päätteeksi tosi uupuneita mutta ihmekös tuo kun oli niin paljon katseltavaa ja ihmeteltävää! Kiitokset myös näistä näyttelypaikan kuvista Tuija J.:lle ja onnittelut kauniille VSP:lle sekä muille osallistujille!

Huippuhienoa oli myös Lucan ja Nellin menestyminen parikilpailussa, sillä Luca ja Nelli sijoittuivat 4.sijalle tosi monen koiraparin joukosta, pareja oli niin paljon etten edes laskenut paljonko niitä oli, mutta varmasti ainakin pitkästi yli ahdenkymmenen parin päälle, korjatkaa jos olen väärässä, sillä kaikki keskittymiskyky meni kyllä tämän vilkkaan parin esittämiseen! En ole ennen parikilpailussa ollut, ja siinä kyllä sai kahden kanssa tehdä töitä, että ovat oikeinpäin ja saa molemmat liikkumaan ja seisomaan samaan aikaan nätisti!! Joten todella yllättynyt olin kun kuulutus tuli että villikko samojediparimme sijoittui neljänneksi, vautsi vau !!   Kuvat eivät tuolla ihmis- ja koiravilinässä oikein tahtoneet onnistua kunnolla ja illalla alkoi jo olla vähän pimeääkin, joten kuvat ovat vähän tuollaisia kiilusilmäkuvia, mutta tässä näytille muutama kuva suloisesta parista!!

Parikilpailun BIS4 pari Luca ja Nelli saivat hienon ruusukkeen ja pokaalin sekä upean lahjakortin, jolla saa Royal Caninin ruokaa!

 

Laitan näytille myös muutaman kuvan Lucasta ja Seriinasta, jotka on jo otettu viime viikolla kun olivat ulkona riekkumassa ja leikkimässä, maisemat olivat mahtavat ja pennut nauttivat olostaan!

Luca ihmettelemässä melkoista määrää lunta, viitsisiköhän tuonne lähteä kahlailemaan...

Luca huuruparta...

Luca on uponnut hankeen ja Seriina ihmettelee, että mites kävi..

Lumipainia á la Seriina ja Luca..

Minnehän päin sitä nyt suuntaisi...

Seriina katselee kaunista lumista maisemaa...

Ja vauhtia riitti niin että huh, huh...

Moottorikelkan uraa pitkin oli mahtava juosta kun se oli ympyrä, siinä oli kiva ajaa toisiaan takaa vauhdikkaasti. Sainpas sut kiinni tuumaa Luca Seriinalle..

Lunta oli yllättävän paljon, sillä sinnehän ihan upposi! Oho, kannattaakohan tänne lähteä rämpimään tuumailevat Luca ja Seriina perässä!