Pentunelikko pääsi taas toisiaan tapaamaan kun Leo kävi vierailulla. Vauhtia riitti taas, ja Leo oli Lucan, Seriinan ja Nellin mielestä  niin kiva kaveri, että kaikki olisivat halunneet leikkiä vain Leon kanssa! Ja suloinen kaverihan se Leo onkin, poika on kasvanut niin kovasti.. Kuvia ei nyt tullut kovin paljon otettua kun porukka oli niin vauhdikasta, mutta tässä muutama kuva ihasteltavaksi! Tässä kuvassa joukkoa johtaa Leo, takana tulee Luca ja mukaan yrittää ehtiä myös Seriina.

Ihmettelyä, että mitäs seuraavaksi...Vasemmalla takana Luca ja edessä Nelli, oikealla takana Seriina ja edessä Leo.

Levähdystauolla, pitää vetää henkeä välillä... Vasemmalla Seriina ja Leo, oikealla takana Luca ja edessä Nelli.

Luca kävi välillä kivellä kurkistelemassa, että mitäs ne kaverit siellä alhaalla touhuavat....

Kun oli juostu ulkona enimmät energiat pois, niin jaksoi vähän rauhoittua olemaan sisälläkin hetken aikaa... Kuvassa on Leo.

Leo poseeraa...

Saiskos sitä namia jo, pyytää Leo...

Leo vielä poseeraamassa uudelleen... komea on pojasta tullut! Tosi ihana luonteeltaan ja kaikinpuolin ihana poika!

Stellasta ei ole oikein kuvia tullut hetkeen otettua, niin laitetaan nyt muutama kuva Stellastakin. Stella on nauttinut lumisesta talvesta, on mahtavaa juosta lumihangessa, nyt vain on ollut niin paljon lunta että Stellakin on aivan uponnut hankeen!

Stella katselee aurinkoa, hienosti jo paistaa aurinko ja saa maisemat näyttämään tosi hienoilta...

Vastaan vielä Päiviltä Zapparal'sin kennelistä tulleeseen haasteeseen, joka koskee Stellan kuvaa. Eli haaste kuuluu että etsi blogistasi kaunein talvikuva, mikä on otettu koirastasi ensimmäisenä tai toisena talvena.Laita se blogiisi ja kerro tunnelma noilta ajoilta.Heitä kuvahaaste eteenpäin seuraavalle viidelle koiralle, jolla on blogi.

Snowylion'sin blogi on ollut vasta vähän aikaa käytössä mutta laitan tähän kuvan pienestä pennusta Stellasta, joka oli ensimmäisestä lumesta aivan ihmeissään ja ihastuksissaan! Ensilumi satoi varhain tai no melko varhain tuona vuonna, vuosi oli 2006 loppusyksyä, ja lumi satoi aivan lokakuun lopussa tai sitten se oli aivan marraskuun alkua, ihan tarkkaan en enää muista. Stella oli niin ihastuttava pieni pentu, oli kiva nähdä kuinka se riemuitsi lumesta, tässä kuvassa on kuitenkin vähän malttanut istahtaa kuvattavaksi... Tuolloin Stella oli ollut meillä vasta hyvin vähän aikaa, joten kaukaiselta tuo aika tuntuu, mutta silti niin kuin se olisi ollut eilen..

Laitan haasteen eteenpäin edelleen, tämä haaste on tainnut aika monella leoihmisellä jo käydä, joten laitetaanpa tämä kiva haaste  myös sammareiden omistajille... Haastan uudelleen Päivin Zapparal'sin kennelistä (Fiina), ja Lionstar'sin kenneliin Yvonnelle myös uudelleen sillä teiltä molemmilta löytyy niitä upeita leijonia useampikin!!:) Laitan haasteen myös Piialle Dusty Paw's kenneliin, vaikka se sullakin on jo tainnut käydä, mutta teiltäkin niitä komeita leijonia löytyy useampi!!  Samojediväestä haaste lähtee Anna-Liisalle Shiroi'n kenneliin (Loru) Ja vielä haaste lähtee Sirpalle Arttulan kenneliin (Jakki)! Yvonnella ja Anna-Liisalla ei ole blogia mutta galleriat löytyy kummaltakin!