Pinjan Amazing-pentueella oli riemukas pentutapaaminen helmikuun viimeisenä viikonloppuna. Kaikki pennut olivat koolla, kiitos pennuille omistajineen kun kaikki saavuitte paikalle! Oli tosi mahtavaa nähdä teitä kaikkia ja kun vielä kaikki saatiin koolle pitkästä aikaa niin mikäs sen hienompaa !Kaikki ovat jo niin isoja poikia ja tyttöjä, ja kaikki tietysti niiiiin ihania!!

Ihmisten kahvittelujen jälkeen pennut pääsivät tutustumaan toisiinsa taas pitkästä aikaa ja leikkimään ja juoksemaan! Vilskettä riitti koko ajan , niin että enimmäkseen kuvissa näkyi vain takapuolia kun meno oli niin vauhdikasta, mutta tässä kaikista melko hyvä kuva yhdessä, edessä tulee Eetu (Snowylion's Amazing Heartbreaker), sitten Luca (Snowylion's Amazing Dazzler), vieretysten vasemmalla Nelli (Snowylion's Amazing Amelina) ja oikealla Seriina (Snowylion's Amazing Enchantress)  ja takana Leo (Snowylion's Amazing Charmer).

Keli ei ollut parhain mahdollinen, sillä välillä satoi luntakin, joka oli myös märkää. Pennut kastuivat aika lailla kun keskenään peuhasivat ja vielä välillä satoi luntakin... Kuvat eivät ole siis parhaita poseerauskuvia, kaikki ovat märkiä ja turkit eivät ihan niin ojennuksessa, mutta mitäs siitä kun vain hauskaa oli, näin näyttivät ainakin pennut tuumaavan!

Pinja oli tietysti myös menossa mukana, Leo oli kovasti kiinnostunut mammastaan, ja kävi Pinjaa tutkiskelemassa tarkasti, että ai tuollainenko se mun äitee olikaan... onkos meissä yhtään samaa näköä...

Eetua en ollutkaan nähnyt viimeksi kuin silloin kun Eetu omaan kotiinsa aivan pienenä lähti! Kyllä oli pojasta kasvanut komea poika! Eipä enää poikaa meinannut tunnistaa!  Eetu oli kiinnostunut myös pallosta kovasti...

Tässä kuvassa ovat vauhdissa Leo, Nelli ja Seriina

Nelli levähtää välillä ja katselee muiden menoa...

Eetun levähdystauko... muut taka-alalla leikin touhussa.

Vauhti päällä...

Vasemmalla Seriina, keskellä Eetu ja takana Luca.

Kaikki menossa mukana, Pinjakin hyppelee mukana, tosin Pinja tyytyi kyllä enimmäkseen vain seurailemaan kakaroiden menoa!

Leo ja Nelli leikkivät yhdessä.. pareittainkin oli kiva leikkiä, Leo, Nelli ja Seriina olivat enimmäkseen yhdessä ja Luca halusi kovasti tutustua Eetuun, Leohan on meillä käynyt muutamia kertoja aikaisemminkin niin taisi se Eetu sen takia olla Lucan mielestä kiinnostavampi kaveri tällä kertaa! Pitihän sitä tutustua että minkälainen siitä velipojasta oikein on tullut!

Nelli katselee korkeammalta muiden menoa..

Leo vauhdissa, Eetu vasemmalla ja Seriina takana seuraavat menoa!

Luca ja Eetu leikkimässä...

Eetussa ja Leossa on niin samannäköisyyttä välillä, että en ihan varma ole kumpiko tässä kuvassa on, mutta Eetulta kyllä näyttäisi!

Luca halailee Eetua...

Etualalla Luca ja taustalla Seriina ja Leo..

Leo ja Jessika poseeraamassa. Kokeilimme myös pentusten kanssa näyttelytouhua, josko joku joskus innostuupi tuosta hommasta, niin vähäsen tietää siitäkin!

Eetu poseeraa seuraavissa kuvissa...

Myös Rosina ja Stella kävivät tervehtimässä pentuja, Stella oli niin riemuissaan kun näki Lucan ja Nellin, että ei tiennyt kuinka päin oikein olisikaan! Rosina otti vähän rauhallisemmin..

Myös Nelli oli innoissaan nähtyään Rosinan! Pusuja piti Rosinalle antaa vaikka kuinka monta!

Välillä söimme kuumaa makkaraa ja joimme lämmintä mehua, jotta jaksoimme kisata vielä koirien kanssa pienessä leikkimielisessä kisassa! Makkaransyöntikisassa Eetu popsi nopeiten makkaroita, toiseksi tuli Leo, kolmanneksi Luca, ja Seriina oli neljäs ja Nelli viides. Luoksetulo kilpailun nopein oli Luca, Nelli tuli toiseksi, Seriina ja Leo olivat yhtä nopeita ja sitten oli Eetu. Kokonaiskilpailun voittajaksi tuli tosi pienellä erolla Luca ja toiselle jaetulle tilalle tulivat Eetu ja Leo, tytöt Nelli ja Seriina jakoivat seuraavan sijan! Kaikki saivat kuitenkin palkinnot suorituksistaan, ja kaikki pärjäsivät kisassa hienosti, joten hienosti tuli hoidettua kisat kaikilla pennuilla!   Harmi, että noista kisoista ei tullut yhtään kuvia, sillä kamera ei enää tykännytkään toimia tuossa vaiheessa, oli tainnut saada kosteutta sisuksiinsa jo tuossa vaiheessa tarpeeksi! Näissä kuvissa ovat paikalla melkein kaikki!

Vielä Leon tyylinäyte poseerauksesta!

Nelli otti välillä vähän rauhallisemmin ja istahti katselemaan menoa!

Päivä oli oikein mukava, kiitos kaikille mukavasta päivästä!! Oli tosi kiva nähdä kaikkia! Koiratkin tuntuivat olevan ihan väsähtäneitä vauhdikkaan päivän päätteeksi ja Seriina ainakin nukkui illalla hyvin tyytyväisenä!