Pohjanmaan Samojedistien Talvipäiviä vietettiin Kauhajoella aurinkoisesta säästä nauttien. Keli olikin mitä mainioin, edellisinä päivinä oli ollut tosi kylmää, mutta kuin tilauksesta, sää lauhtui sopivasti!

Paikalla oli kivasti valkoturkkeja, Pinja oli tietysti mukana, ja tosi kivaa oli kun melkein kaikki Pinjan “lapsukaiset” olivat paikalla, Leo ei päässyt mukaan. Vasemmalta Luca, Pinja, Seriina, Nelli ja Eetu.

 

Eetu tapasi innokkaana sisaruksensa, Pinja istumassa Seriinan vieressä ja Nelli Eetun vieressä.

Kaikki saatiin kuvaan jotenkuten, kun ainahan sitä joku meinaa olla väärinpäin tai ei kiinnostaisi olla kuvattavana!

Talvipäivillä ei päässyt vilu eikä nälkä vaivaamaan, sillä ensin joimme kahvit ja vielä myöhemmin söimme maittavan aterian, jotta taas jaksoi ulkoilla. Takkatulen lämmössä oli mukava lämmitellä jos ulkona välillä meinasi tulla vilu ja makkaraa sai myös syödä. Kisasimme myös joukkueina kuka nopeiten esteitten yli kulkemalla saa kuljetettua namipalaa lusikassa niin ettei se putoa. Nelli pääsi toisen joukkueen koiraksi, joka sai lopuksi syödä kaikki namit, ja hyvinhän ne maistuivat!

Ulkona oli myös kaikille koirille tietysti makkarakisa. Nelli odottaa tässä vuoroaan.

Eetu makkaransyöntikisassa.

Pinja osallistui myös makkaransyöntikisaan.

Nelli vielä kisaamassa.. Myös Seriina ja Luca osallistuivat, mutta eivät myöskään ihan palkintosijoille päässeet, sillä taisivat nuo makkarat olla dieettimakkaroita tai vääränmerkkisiä näiden koiruleiden mielestä kun eivät oikein tahtoneet maistua!

Paikalla pääsi myös kokeilemaan koiran vetohaluja reen edessä... hiihtoladut olivat myös käytössä, joten koirahiihtoakin sai halukkaat harrastaa.

Pinja ja tyttärensä Seriina ja Nelli.

Pinja ottaa rennosti..

Tässä vielä Nelli ja Pinja vieretysten istumassa.

Seriina nauttii kun saa huomiota ja rapsutuksia.

Seriina seurasi tarkasti paikan päällä tapahtumia, oli niin kiinnostavaa ettei tiennyt minne katsoisi kun jokapuolella oli valkoturkkeja vauhdissa.

Eetu poseeraa komeasti... Eetu oli myös tosi innoissaan muista sammareista, mutta kiinnostavimpia kyllä taisivat olla ne omat sisarukset ja varsinkin Seriina ja Nelli. Olisi ollut niin kiva leikkiä vain yhdessä!

Talvipäivillä oli taas kiva tavata kaikkia tuttuja koirineen, kiitos kaikille kivasta päivästä ja iso kiitos järjestelyistä vastanneille!  Kiitos myös Eetulle ja Nellille perheineen kun saavuitte paikalle, aina on ihana teitä nähdä!