Kesä on vaihtunut syksyyn ja paljon on taas monenmoista ehtinyt tapahtua!

Tuorein uutinen on samojedinpentu Kiiran (Agrarium Cute Cheerful Cherie) saapuminen perheenjäseneksemme!

Kiira on siis saapunut meille Agrarium kennelistä. Valloittavan suloisen Kiiran emä on kaunis "Helmi" (C.I.B FIN MVA RU MVA HeW-10 V-10 Talvituuli Peaceful Pearl) ja isä on komea "Eero" (C.I.B POHJ MVA FI MVA DK MVA EE MVA NO MVA LV MVA JV-08 V-08 LVV-11 Sam Sirius Don Fabulous)

Kiitokset Susanna ja perhe tästä ihanasta perheenjäsenestä!!!   Kiira lähettää iloiset terveiset Helmi -mammalleen sekä Eero -iskälleen!

Näissä kuvissa Kiira on 9 vkon ikäinen.

Kiiralta ei vauhtia puutu, kuvattavana ei malttaisi olla ollenkaan, useimmiten kuvan oton jälkeen kuvassa on vain valkoinen viiva! Kiira on kiltti ja oppivainen pentu, energiaa pitää silti välillä purkkaa kovastikin... Alla olevissa kuvissa Kiira on 10 viikon ikäinen, aika menee niin nopeasti ja tyttö kasvaa kyllä kovaa vauhtia!

Omenatkin ovat jo kypsiä, Kiira on kova tyttö touhuamaan ja on kaikessa mukana, omenien keruukaan ei onnistu ilman Kiiraa, tuossa toisessa kuvassa täytyy vähän maistella myös itse omenapuun runkoa!

Kaikki koiramme ovat ottaneet Kiiran hienosti vastaan, Luca ja Seriina leikittävät Kiiraa mielellään, myös Rosina ja Stella ovat todenneet että aha, tuollainen tapaus tällä kertaa! Rosina on Kiiran mielestä erittäin kiinnostava, Rosina saakin hoidella varamummon tehtäviä. Leonbergit ovat kyllä tosi kiinnostavia Kiiran mielestä, niin isoja mutta silti kilttejä! Pinja on on ottanut Kiiran vastaan myös erittäin hienosti, Pinja onkin adoptoinut Kiiran pennukseen ja komentaa tarvittaessa kovastikin sekä innostuu leikittämään Kiiraa. Tässä alapuolella on muutama kuva Pinjasta ja Kiirasta yhdessä.

Pinjasta vielä muutama kuva ihan yksikseen...

Stella vietti syntymäpäiviään elokuun 5.päivä ja täytti jo 5 vuotta!! Aivan juurihan Stella oli pieni, minne se aika oikein katoaakaan... Tässä suloisesta synttäritytöstämme  vielä muutama kesäinen kuva.

Stella kävi tänä kesänä kokeilemassa vesipelastusta Pohjanmaan Leoille järjestetyllä kurssilla, mutta eipä tuo vesipelastus taida olla oikein Stellan juttu. Stella kävi vähän veneajelulla ja lähinnä rannassa kahlaamassa mutta ei tykkää kyllä mennä veteen uimaan vaikka kuinka houkuttelisi! Saapi nähdä onko meillä täällä eri rotuinen vesipelastuskoira, sillä Kiira on hirveän innostunut vedestä, aina kun on vettä näkyvillä niin sinne ja loiskimaan vettä ylt'ympäriinsä! Uintia on jo tullut harjoiteltua mm. leonbergien vesiastiassa kainaloita myöden!! Stella testaamassa uintiveden lämpöä.. Stella lähettää kiitokset myös uintikaverilleen Simballe, vaikkei Simbankaan esimerkki innostanut oikein Stellaa!

 

Rosina on tykännyt kovasti kesästä, mutta kovat helteet vähän meinasivat kyllä käydä voimille, silloinen piti ottaa koko viilennysarsenaali käyttöön! Tuulettimet surrasivat Rosinan ympärillä tuoden edes vähäsen helpotusta! Tässä Rosinasta vielä muutama kesäinen kuva sekä kuva keväältä narsissien kera.

Myös Amazing -pentue vietti synttäreitään 19.7.2011 täyttäen jo 2 vuotta! Onnea näille suloisuuksille vielä kertaalleen, iiiisot onnitteluhalit Leolle, Eetulle, Nellille, Lucalle ja Seriinalle!! Näissä kesäisissä kuvissa ovat Nelli, Seriina ja Luca.

Seriina ja Luca osallistuivat myös Pohjanmaan Samojedistien Kesäpäiville, jossa osallistuivat myös molemmat mätsäriin. Molemmat sijoittuivat oikein hienosti, Luca oli punaisten urosten 3., ja Seriina oli sinisten narttujen 4. omassa luokassaan. Kuvia ei nyt tällä kertaa ole kummastakaan, sillä muut oheispuuhat pitivät kiireisenä myös niin ettei kuvia tullut otetuksi! Kiitokset vielä kaikille osallistujille kivoista Kesäpäivistä!

Pinja kävi kesällä tapaamassa myös Eetu -poikaansa! Kiitos kutsusta Helena, Asko ja Eetu! Oli tosi kiva taas nähdä komeaa Eetua, Eetu on niin ystävällinen ja ihana poika luonteeltaan! Tässä muutamia kuvia Eetusta sekä myös Pinjasta ja Eetusta yhdessä.

 

Tässä vielä muutama kiva kesäinen kuva... Luca poseeraamassa, Seriina ja Nelli sekä vielä Seriina viimeisimmissä kuvissa.