Kiira%20uusi%20vuosi%202015.jpg

Hyvää alkanutta uutta vuotta 2015!! Luntapa meillä ei tällä hetkellä enää juurikaan ole, tässä yllä olevassa kuvassa Kiira kirmaa lumihangilla pari talvea sitten kun sitä luntakin oikeasti oli, sen jälkeen ei hankea kyllä ole ollutkaan vain vähän lunta!


Onpas tämän blogin päivittämisestä kulunut ihan hirmuisen pitkä aika, jonnekin unohtunut näköjään tämän blogin pito! Mutta nyt uuden vuoden kunniaksi täytyy koittaa muistaa tätäkin päivitellä!

Meillä uusi vuosi sujui rauhallisesti, koirat eivät onneksi piitanneet juuri mitään rakettien paukkeesta, jatkoivat vain tyytyväisinä kauneusuniaan, muutaman kovemman pamahduksen aikana tosin vähän päät nousivat ja taisipa Seriina siihen pari kommenttiakin antaa mutta sitten jatkettiin unia! :) Joulun aikana maisemat olivat lumiset, mutta nyt jälleen on lauhan ilman vuoro, se ei tunnu kivalta. Toivomme kovasti että saisimme tännekin lunta, sillä lämpötila on noussut kovasti ja lumet ovat sulaneet vauhdilla, nyt on vain jäätikköä ja tätä kirjoittaessani ulkona sataa kaatamalla vettä, mutta eiköhän sitä luntakin taas vielä saada!

Jännittyneinä odotamme uutta alkavaa vuotta, sillä Kiira ultrattiin kantavaksi jouluviikolla ja pennut syntyvät tammikuussa viikolla 4. Näitä vaaveja odotellaan innolla, isänä on komea Snowmist Acrobat "Vili". <3 Kiirasta huomaa jo kovasti että vatsa on kasvanut ja ruokahalukin on lisääntynyt sitä myöden, jopa niin että on kerran pöydältä varastanut ruokaa, vaikkei sitä ikinä normaalisti tee! :D Pikkuhiljaa alamme valmistautumaan suloisten sammarivauvojen tuloon, eipä siihen enää pitkä olekaan! :)

Ihanaa alkavaa uutta vuotta toivottelemme teille kaikille ystävillemme!