Rakkaat onnittelut upealle 12-vuotiaalle Rosinalle!!

 

Rosina täytti siis kunnioitettavat 12 vuotta 17.9.2009.

Rosina on edelleen pirteä ja innokas kaikkeen osallistuja, toki liikuntakyky ei ole enää niin hyvä, mutta vanhaksi koiraksi Rosina liikkuu edelleen melko paljon, varsinkin omalla kotipihalla on kiva kävellä, mutta lenkilläkin vielä jaksaa innostua! Liikuntakykyyn vaikuttaa melko paljon Rosinan 7-vuotiaana leikattu ristiside takajalassa, joka ei ole koskaan tullut enää täysin normaaliksi. Rosina siis ontuu jonkin verran takajalkaansa mutta sopivia määriä liikuttaessa ja sopivalla vauhdilla pysyy hyvin mukana!

Rosina on edelleen virkeä, vaikka niitä päiväunia kyllä tarvitaan jo enemmänkin! Pinjan pentujen hoidostakin on täytynyt välillä ottaa lomaa, että saa lepäillä, sillä pennut viihtyisivät ja leikkisivät niin mielellään Rosinan kanssa ja Rosina tietysti niiden kanssa!

Tässä muutamia Rosinan poseerauskuvia syntymäpäivänään!

Stella huomasi, että Rosinaa kuvataan ja päätti että minäkin haluan kuviin mukaan!! Stella tykkää Rosinasta valtavasti ja ne tulevatkin tosi mainiosti toimeen keskenään! Vaikka Stella on nuori ja innokas, niin silti se tuntuu kunnioittavan Rosinaa, vaikka Rosinan jalan huonon tasapainon takia voisi vaikka Rosinan kaataa vauhdilla, tuntuu hyvin osaavan varoa Rosinaa ja kohdella sitä kunnioittavasti niin kuin vanhempaa koiraa kuuluukin!

Tässä poseerataan niin kuin maskotit, hienosti ja ylpeinä olemukseltaan niin kuin leonbergien arvovaltaan vain sopii! Tässä myös lähikuva Stellasta.

Rosinaa alkoi jossain vaiheessa väsyttämään ja vähän kyllästyttämään tuo kuvaaminen, taisi tuumata, että onhan noita kuvia nyt ennenkin otettu, että mitä niitä nyt taas...

Rosina ja Stella pääsivät yhteiselle lenkille puidulle viljapellolle ja nauttivat siitä kovasti! Rosinallakin oli vauhti päällä, mutta malttoi pysähtyäkin ...

Stella seuraa tarkasti Rosinan tekemisiä, ja yhdessä oli mukava kulkea.

Stellalla oli välillä oikein kunnon vauhti päällä niin että korvat vain heiluivat!

Rosina poseeraa syysmaisemassa ja tutkailee ympäristöään kiinnostuneena!

 

Pinjan pennut ovat kovasti kasvaneet ja osa pennuista on jo lähtenyt maailmalle. Toivotamme teille kaikille rakkaille pennuille onnellista ja ihanaa elämää uusien perheidenne kanssa!!

Esitelläänpäs Amazing-pentue  myös virallisesti eli pojat ovat nimeltään Snowylion's Amazing Charmer "Leo", Snowylion's Amazing Dazzler "Luca" ja Snowylion's Amazing Heartbreaker "Eetu", tytöt ovat nimeltään Snowylion's Amazing Amelina "Nelli" sekä Snowylion's Amazing Enchantress "Seriina".

Tässä on kuitenkin vielä joitain yhteisiä kuvia kun pennut olivat kaikki paikalla, ikää pennuilla on näissä kuvissa 7-8 viikkoa. Näissäkään kuvissa eivät välttämättä ihan kaikki ole samassa kuvassa, mutta joitain kuvia vielä ihasteltaviksi!

Tässä pojat leikkivät innoissaan samalla lelulla, kaikki olisivat halunneet sen itselleen! Vasemmalta oikealle ovat Luca, Eetu ja Leo.

Kuvassa Nelli 8 viikkoa ulkoilemassa.

Eetu 8 viikkoa.

Kaikki pennut koossa, mutta niin yhtenä "kasana" ettei pysty kaikkien nimiä sanomaan.

Tässä poseeraavat  Luca ja Nelli.

Kuvassa Eetu.

Tässä kuvassa on Seriina ja Eetu yhdessä leikkimässä.