Marraskuussa mennään ja kelit ovat olleet sen mukaiset, onneksi on pikkupakkasta ja luntakin vähän välillä saatu, sillä meillä ainakin nämä pikku karvapallerot ovat ahkeria mutapainijoita jos vain keli sallii!!!  No, onneksi on näitä komeita talvikelejäkin jo saatu vähän kokeilla, tässä kuva marraskuun 7.päivältä. Hienon talvista!

Seriina ja Luca kokeilivat myös ensimmäistä kertaa, että miltä tuntuu leikkiä lumessa, meno oli vauhdikasta! Alkuun varovasti tassuja nostellen tutustuttiin lumeen, että mitäs ihmeen ainetta tämä oikein on!

Pinja yhtyy Seriinan ja Lucan ihmettelyyn, että mitä siellä lumen alla nyt sitten oikein on! Maata kaivettiin ja kaivettiin, että mitä kivaa siellä lumen alla oikein on! No, joku lelu kyllä oli saattanut jäädä sataneen lumen alle.

Luca ihmettelee lunta... ja kastumistaan leikkien tiimellyksessä! Lisäksi Seriina antoi Lucalle kuolapusuja että silleen... Eipä ihme että turkki kastui!

Luca vauhdissa...

Kaikille pennuille kuuluu hyvää, kaikki kasvavat ihan silmissä! Leo kävi kotikennelissään vierailemassa eilen ja kaikilla oli hauskaa! Paikalla oli myös Nelli sekä Luca ja Seriina sekä tietysti Pinja-mamma. Tapaaminen oli todella vauhdikas, Leo otettiin innolla vastaan! Sisarukset olivat niin innokkaita että täytyi antaa jokaisen tutustua taas pitkästä aikaa Leoon yksitellen hetkisen aivan rauhassa, sillä muuten Leo olisi säikähtänyt yli-innokkaita sisaruksiaan, jotka kaikki halusivat tutustua Leoon tietysti juuri yht'aikaa! Lopuksi kaikki pääsivät leikkimään yhdessä!

Pinja-mamma ja Nelli saivat kunnian tavata Leon ekoina, Pinja-mamma oli innoissaan ja nuuskutti poikaansa joka puolelta ja piti kovasti urinaa Leolle! Olihan sitä sanottavaa paljon kun ei pitkään aikaan oltu nähty!  Nelli oli myös erittäin kiinnostunut Leosta! Tässä kolmikko tapaa... vasemmalla Leo, keskellä Nelli ja Pinja oikealla.

 

Nelli kutsui Leon heti leikkiin...

Nopeasti Nelli sai Leon mukaansa leikkiin ja yhdessä juostiin ja kovaa, Pinja seuraavaa taustalta lapsukaisten menoa! Vasemmalla siis Leo ja oikealla Nelli.

Nelli halaa Leoa ja Pinja kommentoi vieressä...

Leo nuuskuttelee Nelliä ja Pinja seuraa vieressä... Pinja piti leikkiville lapsukaisilleen kovaa konserttia koko ajan!

Välillä meno vähän rauhoittui, Leo menossa edellä ja Nelli seuraa että minnekäs se velipoika on menossa...

Tässä veljekset Leo ja Luca. Leo tekee hienon kierähdyksen Lucan päälle... Veljekset olivat niin vauhdikkaita että vaikka otin paljon kuvia niin niistä ei kyllä onnistunut  valitettavasti kuin muutama. Olin aina joko liian kaukana tai pari tuli niin vauhdilla kohti että kun kamera otti kuvan, niin koirat olivat jo menneet ja kuvassa oli vain selkää tai hännän vilaus!

Seriina ja Leo saivat taas myös vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa! Edessä Seriina ja takana Leo.

Tässä on sitten nelikko koolla, kaikki juoksivat innoissaan niin paljon kuin ehtivät! Kuvassa vasemmalta Leo ja Seriina, takana perässä Nelli ja taka-alalla Luca. Vauhtia riitti nelikon tassuissa!

Tytöt haastoivat yhdessä Leo leikkiin mukaan. Leo vasemmalla ja keskellä Seriina ja edessä Nelli. Takana Luca tutkailemassa mitä kivaa löytyisi..

Nellin vuoro haastaa taas Leoa leikkiin... Leolla riitti leikittäjiä niin että taisi reppana varmasti olla vierailun jälkeen aivan poikki! Luca ja Seriina ainakin nukkuivat sikeästi suurimman osan iltaa Leon vierailun jälkeen!

Tässä vielä muutamia kuvia suloisesta Leosta. Oli tosi ihanaa nähdä Leoa taas pitkästä aikaa!! Komea pojasta on tullut!! Kiitos oikein paljon tosi kivasta ja vauhdikkaasta  vierailusta Jessica ja Leo!! Toivottavasti taas pian nähdään!

Laitan nyt tähän samaan vielä muutaman tämänpäiväisen kuvan myös Rosinasta Pinjan, Lucan ja Seriinan kanssa. Rosina tulee edelleen hyvin juttuun Lucan ja Seriinan kanssa, Rosina on heille kuin toisena äitinä ja kasvattajana. Rosina voi hyvin ja on virkeä osallistuja edelleen. 

Pinja ja Rosina "keskustelevat" kasvatustavoitteista, heh!

Rosina Seriinan ja Lucan kanssa. Luca hoivailee Rosinaa...

Tässä vielä yksittäiskuvat Rosinasta, Lucasta ja Seriinasta! Luca ja Seriina kyllä eivät kauaksi aikaa malta pysähtyä kuvattaviksi, joten tässä nyt jonkinlainen otos kummastakin! Pinjasta ei nyt valitettavasti yksittäiskuvat onnistuneet, alkoi olla jo vähän hämärä kun noita viimeisiä kuvia otin!

Hyvää marraskuun jatkoa toivottelemme näiden kuvien kera!