Kevät on edennyt todella nopeasti, sen näkee myös ottamistani kuvista, muutamissa päivissäkin on jo luonnossa tapahtunut paljon, saati sitten muutamassa viikossa!

Alla oleva Lucan kuva on otettu muutama viikko sitten vielä ei edes nurmikko juurikaan vihertänyt, nyt sitä saisi olla koko ajan leikkaamassa! Toisessa kuvassa ovat Seriina ja Luca leikkimässä samalla viikolla, taustalla Pinja. Puut olivat myös vielä ihan paljaita. Ja nyt ovat jo ihan vihreinä!

Myös omenapuut kukkivat jo komeasti, tässä koristeomenapuu täydessä loistossaan!

 

Luca ja Seriina ovat olleet ahkeria pentukoululaisia, kaikenlaista uutta ovat oppineet, on harjoiteltu kontaktia, seuraamista, sivulle istumista, liikkeestä pysähtymistä ja kääntymisiä... eli myös vähäsen tokon alkeita. Molemmat ovat olleet todella innokkaita ja tuntuvat nauttivan koulutuksesta! Luca seuraa jo erittäin hyvin, myös sivulle istuminen ja käännökset sujuvat mallikkaasti, eli ottaa kontaktia kyllä tosi hyvin! Seriina tykkää myös koulutuksista ja on kyllä oppinut myös todella hyvin seuraamisen ja kontaktin pidon.. Ylpeä kyllä voi olla molemmista!

Näyttelyissä on myös pyörähdelty useamman kerran, ja hienosti on kyllä Lucalla, Seriinalla ja Nellillä alkaneet näytelmät! Luca ja Seriina saivat molemmat ekasta virallisesta näyttelystään vara-sertit,  mikä kyllä oli tosi hienoa!  Mätsäreissä ollaan myös käyty silloin tällöin, ja kivasti ovat osanneet esiintyä! Tänään tosin oli koettelemusten päivä kun olimme Isonkyrön mätsärissä, vettä satoi taivaan täydeltä ja ukkonen oli ihan päällä niin että kun olimme Seriinan kanssa kehässä niin juuri silloin ihan lähistölle iski salama ja tuntui että maakin tärähti, Seriina tietysti säikähti niin kuin moni muukin pentu, mutta niin hienosti silti esiintyi että voitti sinisten pentujen kehän! Reipas tyttö!

Luca ja Nelli esiintyivät myös hienosti, saivat molemmat  punaisen nauhan, mutta emme sitten kummankaan kanssa jatkoon enää päässeet. Koirat olivat kyllä ihan uitettuja.. esittäjistä puhumattakaan! Järkyttävä ilma kyllä oli! Ja sade tietysti loppui juuri sitten kun mätsäri loppui, niinhän se yleensä on.. No, hyvä että loppui niin sai edes muutaman kuvan ihanan märistä koirista otettua! Tässä poseeraa Luca ja alemmassa kuvassa Nelli.

Nelli osallistui myös Matiaksen kanssa Lapsi&koira-kisaan, jonka voittivat! Onnea Matias & Nelli!!! Matias osaa tosi taitavasti esittää Nelliä, suloinen parihan nuo ovat!

Stella pääsi myös esiintymään pitkästä aikaa, Stella osallistui luokkaan Isot koirat, ja hienosti meni Stellallakin, sijoituksena punaisten 2.sija!! Stellalla on myös vesikampaus tässä kuvassa!:)

 

Rosinalle ja Pinjalle kuuluu myös ihan hyvää, Pinjasta en nyt tällä kertaa sopivia kuvia saanut, mutta tässä muutamia kuvia lauman vanhimmasta eli Rosinasta. Jäykkyyttä on jo selässä ja yleensäkin liikkeissä, mutta onhan tuota ikääkin jo sen verran että eipä se mikään ihme ole! Rosina jaksaa kuitenkin poseerata aina kuvattaessa tosi hienosti, vaikka tuntuukin ajattelevan että mitäs siinä taas kuvaat, no, ota nyt ne kuvat että tästäkin päästään!

Rosina ja Stella ovat hyvin kiintyneitä toisiinsa ja niinpä Stella kutsuttaessa tulee mielellään Rosinan viereen kuvattavaks, tuntuu nauttivan kuvaamisesta. Stella on melko vauhdikas leo, mutta osaa varoa hienosti Rosinan lähellä, ettei esimerkiksi juokse päälle, sillä Rosina kulkee jo sen verran jäykästi ettei ihan äkkiä alta ehdi pois, jos Stella juoksee. Alla on useampi kuva Rosinasta ja Stellasta yhdessä, sillä ovat niin kivasti tuossa vierekkäin  yhdessä poseeraamassa!

Mukavaa alkavaa kesää!